Balansgång??

ÅÅÅH jag tycker det här är så svårt.. Jag vill inget hellre än att skicka sms eller höra av mig hela tiden, men samtidigt så vill jag inte vara påträngande på något sätt.. Fast jag har hur mycket frågor som helst, men vågar inte riktigt ställa dom än... Åh vad trött jag blir på mig själv! Sällan jag gör så här!

Igår var ingen bra dag, tänkte börja dagen med en långpromenad runt sidsjön, men fanns verkligen ingen ork, vet inte vad det var med mig, så jag gick en kortare sväng, men benen ville inte hänga med! Sen skulle jag ju uträtta massa ärenden på birsta, men satte mig i soffan istället och lyckades förstås somna! Men jag hann ju springa på biltema iaf, men där var jag nästan 1 timme, innan jag hittade någon som var ledig och kunde hjälpa mig med grejerna, sen kom han fram till att det kanske inte var rätt saker.. ahja, jag hoppas det blev rätt tillslut!

Tyckte sen att kroppen var värd lite max innan jobbet.. Jobbet jaa, helt sjukt att det på mindre än 5 min kan gå från att vara hur lugnt som helst, till rena kaoset! Åh så står dom och klagar på att det är köer.. då vill man bara säga, men du skulle ha kommit till kassan för 15 min sen, då hade du varit ute på nolltid! Det är ju faktiskt ganska omöjligt att veta när folk får för sig att ställa sig för att betala.. men av någon konstig anledning så gör dom alltid det samtidigt! Sen var dom på jobbet resten av kvällen, borde det inte finnas roligare saker att göra en fredagkväll??

Var ganska less iaf igår.. Och så går man och oroar sig över att pappa ska dyka upp hela tiden.. han hade varit in och frågat efter mig igår också.. han var där i onsdags, men då kände han inte igen mig.. och jag vet verkligen inte hur jag ska förhålla mig till honom.. jag vet ju inte om han är lugn eller inte.. =( har inte träffat honom sen i somras! Men att döma av hur han kan bete sig mot mamma på telefon så är det nog bäst att jag håller mig borta! Däremot blir det en jobbig dag på tisdag.. börjar bli så nervös, är säkert det som påverkar mitt humör också! =(

Jag vill inte vara less, vill vara glad och pigg som jag alltid brukar vara... ge mig min energi tillbaka!!!!

hej så länge!