Segt.. =P

Hellu.. =)

Åh man är en seg människa idag.. Var i Petras stuga igår, blev en del att dricka, åh sen blev det rätt sent..
Vi hade iaf grymt skoj! Kan vara ett litet äventyr i sig att bara komma iväg.. vi hann åka max 50 meter innan vi var tvungen åh stanna för att stuva om.. =P förstår inte hur mycke grejer 5 pers kan ha med sig när man ska vara borta i 1 dygn, men det var en hel del tydligen.. =) mest alkohol dock.. vi får skylla på Mattias.. han hade med sig en jäääkla massa öl! men till sist kom vi iväg iaf, utan att bilen tog i, i guppen! =) Åh när vi väl kom fram, så skulle Carro åh Mattias grilla på en engångsgrill, det kan ju vara en fördel om det funkar också! =P haha, vi försökte få igång den i säkert 30 min.. sen gav vi upp åh Carro började steka köttet, då förstås så får Mattias igång grillen, så det blev grillat kött för deras del till slut! =) Sen, så spelade vi kubb.. tjejerna mot killarna, killarna vann dock med 3-2 i matcher.. men vi tog igen det i "Så Det Kan Låta" =) Vi var jätte duktiga på att sjunga åh så.. åh det där med att humma, var alla lika duktiga på.. =P speciellt Mattias då, haha, meen vi kunde ju höra vilken låt det var, ibland... =) I alla fall så var det en skoj kväll, som sagt  inte så jätte nyktert.. men det ska det inte vara jämt! ;)

Glad att jag fick prata med dig inatt iaf, trots att min mobil inte funkade.. men som tur är så finns Petra, som kommer med jätte bra idéer.. =) Vad skulle man göra utan henne?! Skulle ha känts konstigt att inte pratat med dig då under natten, det har liksom blivit en vana under helgerna.. =) Petra blev förresten lite sur på sig själv för att hon inte tog chansen åh prata med dig.. =P hihi, men ni kommer säkert prata en annan gång..

Åh var inte orolig för mig, jag vet att jag tänker för mycke, åh att jag inte borde göra det, men det är svårt att låta bli ibland, speciellt när du betyder så mycke för mig.. Åh jag mår faktiskt mycket bättre sen jag träffade dig, jag är gladare oftare, så du är mer bra för mig än dålig! Tro mig! =) Jag vill ha dig i mitt liv, även om det finns saker som gör det lite svårare, meen vi ska tänka positivt.. =) JAG ska tänka positivt! För som sagt så gör du mig grymt glad, åh jag vill ha dig mer åh mer för varje dag som går.. =) Jag bara längtar tills den dag då jag får se dig igen åh hålla om dig! Men än så länge så får jag nöja mig med att höra din röst! =)

Äh det får räcka för idag, ska jag skriva mer så måste jag ju börja tänka igen, åh det har jag ju lovat att jag inte ska göra.. så det är ju bäst att jag låter bli! =)

hej så läänge! =)

Tycker om dig Gospropp! ;) Pussar!

Föörlåt! =)

Jaa, förlåt! =P meen, jag vet inte vad det är med mig.. kan inte låta bli att retas med dig ju! Åh, du behöver inte tvivla på mig.. som sagt klart att jag vill höras imorrn åh inte om ett år! =P men det liksom bara kommer, speciellt när jag vet att du reagerar  som du gör, då går det bara inte att låta bli! =) hihi sen att du försöker retas med mig, åh kanske inte lyckas så jätte bra! ;) haha det är en annan historia.. men tro mig, nån gång kommer jag att reagera.. men eftersom jag vet att du försöker få mig att säga nå dumt eller nåt, så tycker jag det är jätte kul att reagera tvärtom! =P bara för att störa dig lite grann! ;) jag är taskig jag vet! =)

nääe, det blev en kort blogg idag.. =P

ska slagga eller nåt.. =) natti!

Knäppis! =)

tjo!

haha, jaa.. jag är en knäppis åh du är också det! =) pratar halva nätterna så man blir helt konstig i skallen! men, man blir mer knäpp av att inte prata med dig, så det är tur att vi vill prata med varandra.. hihi.. kunde inte låta bli att retas med dig ;) meen, du vet att jag vill ha dig här! =) åh, har sagt det förut åh säger det igen, kunde vi så skulle jag prata dygnet runt med dig.. skulle inte klara av att inte prata med dig på 1 år.. =P jag känner mig helt konstig för att jag inte pratat med dig sen inatt nån gång, hur skulle det inte då bli om vi inte pratade med varann på 1 år?! vill inte ens tänka tanken..

Du betyder mycket för mig, på kort tid så har du lyckats nästla dig in i mitt hjärta =) massor av känslor, hoppas du förstår det också.. men tyckte jag var ganska duktig på att prata om mina känslor i helgen! Du vet ju hur jag känner för dig nu iaf! =) fast du sa att jag inte fick bli kär i dig, så är det d jag har blivit.. =) Kan inte vara nå annat än kärlek när man blir helt sjukt glad av att prata med dig, åh absolut aldrig nånsin vill lägga på! Det pirrar till i magen varje gång jag tänker på dig, åh med tanke på att jag tänker på dig större delen av dygnet så pirrar det mest hela tiden! =)

Åh, jag ska komma på ett bra smeknamn till dig.. =P men, förstår inte riktigt varför det är så viktigt att vara manlig?! ;) hihi, jag tycker mina smeknamn till dig är jätte gulliga.. =) åh dom passar ju perfekt in också.. för du är en riktig Gospropp! åh jag tycker om gosproppar! =) Sötare än Sötast är du också, bara så att du vet! =P

hihi, snaart månda, åh 3 veckor har gått.. =) vi vet ju vad det betyder..;) hihi... Vill träffa dig nu på en gång! =)
Vill hålla om dig, mysa med dig, bara vara med dig! Åh, så ser jag framemot min massage =D hihi.. *leer stort* ;)

Vi får se hur det blir om 2 veckor, om jag åker ner då! =) det beror lite på vad du vill åh så.. För jag vill åka ner till dig, det kan väl ingen ha missat?! =P Meen som jag brukar säga det löööser sig! =)

Ledig imorrn åh.. =) sköönt det! Ska fixa med lite småsaker, typ säsongskort åh så! =) haha, lite seg i år tror jag, säsongen börjar på tisda åh fortfarande inte fixat det, men bättre sent än aldrig! =P Åh jag måste leta reda på min matchtröja, har faan ingen aning om vart jag har gjort av den.. =) faast vi har ju pratat i flera år om att vi ska köpa nya, så Satu det kanske är dags nu?! hehe..

ahjaa.. skriver mer imorrn.. hoppas bara att jag får prata med dig ikväll, ringde ju förut men ingen som svara.. :'( fast, skulle inte direkt förvåna mig  om du låg åh sov... blev lite sömn i helgen, vi höll varandra vakna! =)

Såå, jaa, vi säger väl Godnatt här..

Natti från Marre Mask (haha, tänker jämt på en liten äcklig daggmask när jag säger det! =P)

Snaart Helg! =D

Tjohooo!

Snaaart är det helg igen!! =D ska bli så grymt skönt, är dessutom ledig i 3 dagar.. men då jobbar jag ju nästa helg istället, men det är sånt man får ta.. =) eeh, hade inte tänkt att skriva lika långt som senast men man vet ju aldrig med mig, det bara flyter på när man är glad liksom.. åh nu är jag ju glad, för jag har nyss pratat med dig! =) jag är glad trots att jag förlorade i alfapet.. =)  men jag erkänner mig besegrad!

har kommit fram till att jag hinner tänka väldigt mycke på jobbet iaf, speciellt igår, shit jag gjorde inget annat, sen kom jag ju fram till en del olika saker, eller jag kom väl på lite ideér kan man säga! =) sen skulle jag ringa till dig åh berätta om dom, men då svarade du ju inte åh sen la jag ner för igår! =P såå, vi får ta det sen när du kommer hem från Skåne! =) hade i och för sig kunna sagt det nu när vi pratade med varann, men det passade inte riktigt.. eller aah, men iaf... vi får väl se om du tycker att det är bra ideér eller inte!

Sen hann jag ju göra andra saker på jobbet igår också, eller hur då Satu! =P HAHAHHA, jag är knäpp jag vet! men jag gör såna grejer när jag har liite att göra, åh igår var det verkligen lite att göra!! haha, har gjort många olika listor den här veckan.. =) haha, skulle jag berätta om dom skulle ni tycka att jag är väldigt konstig i skallen, så bäst jag håller tyst! =P Eller jag kan berätta om 1 iaf, jag har skrivit upp en massa saker som jag vill göra i livet (först var det innan 30 men kom fram till att det var nog omöjligt =P) typ som att lära mig surfa i Australien, gå på en NHL match (helst Detroit), gå på kinesiska muren, rida på elefanter (inte nåt snuskigt med det, som vissa kanske kan få för sig! ;)) en massa såna saker iaf.. =) har kommit fram till att jag nog måste börja spara pengar om jag vill göra allt! eller så får jag skaffa ett riktigt välbetalt jobb! kan ju också funka liksom! =) sen gjorde jag en annan lista på saker jag vill göra, meen den håller jag nog lite för mig själv, men vem vet, om du frågar snällt kanske du kan få veta! ;)

eeh, annars är det ganska lugnt tror jag.. =) vill som alltid annars på senaste tiden mest träffa dig.. som sagt ju mer jag pratar med dig, ju mer vill jag ha dig! =P glad att du tycker om mig trots mina lite konstiga ideér åh min flummighet! =)

åh vet ni! har 0,01 kvar på mobilen! =P tror ni man kommer långt på det eller? tur att jag får lön imorrn så jag kan fylla på igen, kommer dock kännas konstigt under dan när jag inte kan skicka sms eller ringa eller så... men det löser väl sig, kanske har tid att fylla på för mina sista pengar innan jobbet! =)

äj, jag ska inte yra nå mer.. går åh lägger mig! =P åh nu ska jag komma ihåg pyjamasen så jag slipper vara vaken åh frysa inatt! =D

ha så skoj i Skåne nu, hälsa till Wella från mig.. =)

shit, vi sa nyss hejdå, men saknar redan din röst.. =)

ahja, godnatt åh så!

Pussar från Masken Marre

Ingen aning egentligen! =P

tja.. =P

för en gångs skull har jag typ ingen aning om vad jag ska skriva om.. men det blir väl som det blir, något flummigt som vanligt! =) men det kan jag liksom inte hjälpa, är skönt att vara lite flummig, om det inte går för långt.. =P Satu åh jag tillsammans kan man ju ifrågasätta ibland! =) faan vi är inte riktigt bra för varann tror jag! HAHAHA, jag menar båda är flummiga i vanliga fall, men tillsammans blir det fasiken extremt, folk runt omkring oss måste ju tro att vi är helt sjuka i huvet! =) meen det bjuder vi på! eller hur då?! ;)

annars då? jooo, har varit en lång dag, gått extremt jäkla segt, enda fram till nu ikväll, för när jag pratar med dig flyger tiden verkligen iväg! =P vet inte om det är positivt eller negativt.. för jag vill ju prata/vara med dig så länge som möjligt liksom! =) hihi, vi har lite problem´med att säga hejdå! meen, jag vill liksom inte sluta prata med dig, även om vi oftast kanske inte säger så mycke vettigt, eller kommer fram till saker åh så.. =) vi säger ju mest att det löser sig, åh det kommer det att göra! =) bara jag får träffa dig snart! helst nu på en gång eller iaf imorgon, men så kommer det ju inte riktigt att bli.. shit över en månad ju innan vi kan ses.. det är en evighet, när jag helst vill se dig varje dag! konstigt hur mycket man kan känna för en människa som man typ träffat vid 3 tillfällen.. jag menar vi har ju typ spenderat 4-5 dygn tillsammans, det är liksom ingenting, åh ändå är båda helt knäppa! =) jag går omkring som ett enda stort leende, åh ibland kan jag bli helt frånvarande när folk pratar med mig, bara för att jag inte kan sluta tänka på dig.. men samtidigt så vill jag ju inte sluta tänka på dig.. =P

åh jag vet att jag är dålig på att prata om känslor, men jag hoppas att du förstår iaf att jag tycker om dig grymt mycket! jag kan liksom inte sätta känslorna i ord, det blir bara nå knäppt när jag försöker.. =) meen jag ska försöka bättra mig, för att jag vill att du ska veta hur jag känner.. Jag vill kunna säga det till dig! =)

är också väldigt dålig på att ta komplimanger, dom går in genom ena örat åh kommer ut genom det andra.. jag vet inte vad det beror på, det är tråkigt.. jag vill liksom bli glad av det..(det blir jag ju också) men tror att det är nåt i min hjärna som säger att det inte är så.. =/  man kan ju inte vara perfekt, meen det är nåt jag skulle vilja ändra på.. jag vill kunna bli glad åh må bra av positiva kommentarer, men det är ändå dom negativa som man har i huvet som tar över liksom.. låter säkert jätte mysko, men jag säger ju att jag är knäpp =) jag är inte riktigt som alla andra! =P

hmm, var några som kom åh hälsade på mig på jobbet idag, först Hanna (den jäkeln sticker ju till Australien om 2 veckor =P), sen kom Josef, inte för att jag har så mycket att prata med honom om men han kom flera ggr iaf, åh typ frågade vad jag skulle göra i helgen åh så.. sen ville han ha mitt nummer så han kunde ringa om han skulle ut i helgen.. =P han frågade även om vi kunde ses imorrn, jag sa att jag skulle vara på jobbet, så antar att han kommer imorrn igen.. killar är bra konstiga.. =P undrar om han tror att jag är intresserad?! har hört att han tror det.. för några veckor sen, när Kim också jobbade på torget, sa han att det gick rykten om mig där att jag var kär.. jag fattade ingenting, sen sa han att Josef trodde att jag gillade honom (fråga mig inte varför, killar är  som sagt konstiga) enda jag har gjort är ju liksom att säga hej, åh det gör jag ju med alla  som jobbar på torget.. men iaf, Josef trodde tydligen att jag var 16-17! HAHAHA (såå det där med hockeyn kan nog funka =P) men då hade Kim sagt att jag var 20, så då blev Josef uppenbarligen intresserad, för sen dess har han kommit flera ggr för att prata med mig, men jag tycker det känns mest jobbigt... =P har inte så jätte mycket att säga till han.. blir så här pinsamt tyst, åh det finns verkligen inget värre! Men men, jag får väl säga till honom imorrn att jag inte är intresserad.. =)

Det är bra konstigt egentligen innan jag träffade dig så var det lugna gatan på killfronten, åh nu känns det som om dom står i kö.. men är ju bara 1 jag är intresserad av! =) bara typiskt att han ska bo 40 mil bort.. men jag vet att vi löser det om vi vill! åh jag vet att jag vill iaf.. =) haha, vi får kanske flytta halva vägen var.. ;) så hamnar vi typ i Gävle eller nåt.. haha, näe som sagt det löser sig! =) mitt standard svar nuförtiden förutom "jag vet inte" den blir det ganska mycket utav också.. kan inte hjälpat liksom, typiskt mig bara! =) haha, ganska sjukt, jag tänker på att flytta åh vi har träffats 3 ggr.. =P men det känns bara så bra med dig! Jag skulle kunna tänka mig att träffa dig varje dag.. =) Som sagt du har gjort mig lite halvt knäpp! ;) men vi får ta en dag i taget helt enkelt, skulle det kännas som att det kan funka så får vi ta det den dagen.. =) än så länge så ska vi bara vara positiva.. inga negativa tankar! =)

HAHA, typiskt mig.. jag som inte hade nåt att skriva åh så har jag flummat ut mig helt totalt! =) meen, när jag är glad så bara flyter det på liksom, åh jag är alltid grymt glad när jag har pratat med dig.. tycker om att höra din röst, åh ditt skratt åh din otroligt vackra sång! =) Kanske är du som ska söka till Idol istället.. ;) Artistnamn. "Pussgurkan" ;) HAHAHAHA.. åh nu är jag trött också... =) bäst jag ger mig för ikväll innan jag skriver nånting riktigt dumt! =P

Sååå liksom, Godnatt från Sundsvall åh Ekorren Marre Mask! =)
Puss Puss Puss! =D

Kräftskiva..

Tja!

Japp var på kräftskiva igår, dock utan att käka kräftor =P men det funkade det också faktiskt..
Umgicks med lite folk, som, som vanligt försökte supa ner mig..
meen dom lyckades inte den här gången! =D jag är lite stolt över det..

åh, blev värsta utfrågad om "Stockholmarn" ;) hihi.. folk är bra nyfikna! =P
men jag hade inget emot, att berätta om dig! =)
klart jag vill prata om killen som gör mig hur glad som helst! =)

hihi, varje gång du ringde igår så lyste hela jag upp, alla såg på mig att det var du som ringde!
du fick ju prata med en utav dom som var där också.. Fille, han är med på kortet jag skickade!
HAHAHA, Boris blev lite sur för att han inte fick prata med dig, han tyckte vi skulle ha sagt till honom! =)

Åh jag kom ju hem hel åh så, vi får tacka Kottens mamma för det.. =) värsta tajmat, var ju på väg att gå hem, sen kom hon åh var på väg hem.. så hon skjutsade hem mig!
hade i och för sig kunnat gå till kvissle åh tagit bussen därifrån, men det tänkte jag aldrig på då..
sen när jag kom hem märkte jag att jag hade glömt plånboken hemma.. =P
så det hade ju inte funkat iaf..

Meen, vet du vad.. Jag vill träffa dig NU! =) shit, känns riktigt jobbigt att jag måste vänta flera veckor till =(
var ju bara 1 vecka sen vi träffades men känns som en evighet sen.. åh ju mer jag träffar dig, ju mer vill jag träffa dig, fattar inte, vi har bara träffats 3 ggr.. =P som tur är så finns det telefon, även fast ingen av oss gillar att snacka i telefon egentligen.. men känns jätte konstigt om jag inte får höra din röst varje dag!
haha.. shit va knäpp jag måste låta.. =P men jag har blivit det, du har gjort mig knäpp! =)
Men så länge du är glad så är jag glad! =) vi kommer lösa allting, förr eller senare! Vi vill ju det här båda två så, det är huvudsaken som jag ser det! =)

äh, nu får jag ta åh lägga ner.. annars orkar ni väl inte läsa klart! =P

Såå, typ godnatt från Ekorren! ;)



Pussgurka! ;)

Tjoho! =)

haha, har varit en bra dag idag.. vet dock inte varför.. men har bara varit grymt glad hela dagen! =) trots regnet åh allt annat tråkigt, så var det ändå en bra dag! har skickat en jäkla massa sms, så nu är typ pengarna slut igen.. haha, aah jag får väl ta åh fylla på igen imorrn eller nåt! =P fyllde ju på i torsdas åh då tänkte jag att det skulle räcka ett tag, eftersom jag var med dig i helgen.. men jag lyckades ändå göra av med typ 40 under tiden i sthlm, fråga mig inte hur dock! =) åh så nu är det typ 10 kr kvar.. haha, jag ska inte ha pengar tror jag, jag gör bara av med dom! =P

åh jag skulle ju fixa en massa med kursen idag hade jag tänkt, men nu får jag inte lösenordet förrän imorrn, så får ta åh vänta tills dess helt enkelt.. =) inte mycke att göra åt.. Meen, det är ju snart Idol så då har man nåt att kolla på iaf.. man kan ju inte låta bli att skratta åt dom som ställer upp, som verkligen inte kan sjunga, typ som han som sjöng "när vi 2 blir en" med kepsen nerdragen över halva ansiktet åh ingen inlevelse alls! =P meen men.. Åh det är nån som har kommit på den JÄTTE bra idén att han ska anmäla mig till nästa års Idol (eller han ska inte göra det själv utan han ska övertala en kompis att göra det så han slipper ta skiten från mig, fegis! ;)) åh så ska jag tydligen ha artist namnet  "Marre Mask"! Vackert va? =) blir säkert kanon bra det, hum! =P eller kanske inte! =)

haha, Pussgurka det är väl inte omanligt? =P jag tycker det är jätte fint! ;) passar så bra in på dig serru! =) hihi, så du får nog leva med att bli kallad det åh Gospropp då förstås! Lillskit har vi ju också.. =P Kommer säkert komma på ännu fler fina smeknamn till dig ska du se! =) Jag menar, kallar du mig för Ekorre =P så kan jag kalla dig för pussgurka också! ;) hihi.. helt rättvist det ju!

åååh, vet du vad jag kom på när jag satt på bussen på väg hem då! =P jag hade ju med mig kameran.. Minnet är verkligen på topp hos mig alltså.. kommer faan inte ihåg nånting längre, tror jag börjar bli gammal eller nåt! =) Åh så skulle jag ju visa pyjamasen, men det kom vi ju inte heller ihåg! haha, meen vi får göra det nästa gång vi ses, när det nu än blir.. Om 1 månad träffas vi ju iaf.. (om du är hemma då?! =P) meen, det känns så grymt långt bort, vill verkligen inte vänta så länge.. så se till att ha en ledig helg snart så du kan komma hit, åh kan du inte det får väl jag åka ner till dig igen! =) hur det än blir så fixar det sig!  ska se om jag kan få med mig lite folk ner nån gång också.. frågade Marie om hon kunde den 6/10 men då skulle hon jobba den helgen.. =/ så, det gick inte iaf.. men aah det löser sig, nån/några kan jag säkert få med mig.. =)

hahahaha fick precis sms från lilla SNatu! =P tycker du ska komma hem nu så vi prata ordentligt! ;) vi har ju lite skit vi måste snacka om åh så! =) ååh, vi ska faan kanske vara med idol nästa år du åh jag! =D måste ju sjunga våran låt! eller kanske det blir nå disney istället.. =P hihi, äh det löser sig gumman! ;) skoj har vi ju alltid iaf.. på våra små äventyr lite överallt! fast det i Håsta slår ju ändå det mesta.. =D haha, förutom kanske där på bron med Pyret åh det.. det var också ett äventyr i sig.. *leer* bara du åh jag som fattar hihihi! alla ska inte veta allt kanske! =P

shit vad långt det blir idag.. kanske märks att man är på bra humör? =) hihi, åh jag blev på ännu bättre humör efter att du ringde.. tycker om att prata med dig, åh jag saknar din röst.. skulle helst prata hela dagarna med dig, fast det är kanske lilte omöjligt! =P åh sen kan jag inte hjälpa att du inte fattar min norrländska jämt! ;) hahaha.. 

äh va faan, det var allt från Ekorren Marre Mask! ;)

Pussar!

Softat i Skärgården! =)

halloj..

är man hemma igen då.. efter ännu en helg i sthlm =P
haha, har ju blivit några stycken den senaste tiden.. ;) men det är inget jag har nåt emot..
jag trivs så grymt bra i ditt sällskap, hoppas att du märkte det också! =)
Även om vissa saker var lite jobbiga.. ;) så hade jag ändå grymt skoj..
skönt att bara kunna ta det lugnt, åh alltid skoj att träffa lite nya människor! =)

meen, det jobbiga med att man är hemma igen, är ju att man saknar dig..
helt sjukt egentligen hur du påverkar mig.. =)
så fort jag satte mig på bussen ville jag bara hoppa av åh stanna hos dig istället..
åh du det är inte om, utan NÄR! =)

men det var allt från Ekorren ;) för idag..
så sjukt trött.. =P så nu är det dags att sussa..

Satu, vi får ta vårat snack imorrn istället! ;)

God natt åh puss puss