Trötter..

Åhh, jaaa bara trött just nu.. fast jag sov som en stock hela natten, men det kommer väl efter kan tänkas.. =) inte sovit så mycket dom senaste dagarna, i lördags blev jag ju väckt av en viss sthlmare! =P sen kunde jag förstås inte somna om så låg  vaken i typ 3 timmar till.. sen söndan då somnade jag runt upp klev upp före 5 för jag skulle börja jobba 6 på månda morgon.. var inte särskilt pigg då kan jag säga! =) men jag klarade av den arbetsdagen också.. åh nu är det bara 2 dagar till innan jag får helg..

helgen jaa, kalas blir det! =) Syrran fyllde ju 30 igår.. (grattis igen =P) så på lördag ska vi till henne åh fira en himla massa! kommer bli kanon skoj.. bara vädret håller i sig.. jag håller tummarna för det..

nääe, nu ska jag göra nåt annat.. =)

åh nästa gång ska jag förresten vinna mot Hanna i minigolf! ;)

Tja tja!

Sol åh jobb.. =P

Jaa, idag är jag ledig.. varit ute sen jag vaknade i princip.. (runt 11) solen värmer som bara den åh det är så grymt skönt! har legat på taket några timmar nu åh solat mina ben.. =) åh magen då.. varit på en promenad också.. gick min gata upp, så jag hamnade vid liften på södra.. sen gick jag elljusspåret en bit åh så hem igen.. tog drygt en timme.. åh nästan bara uppför.. =P

meen den närmsta veckan nu blir det bara jobb jobb jobb, så jag får njuta av solen.. =) det ska tydligen bli hur varmt som helst dom dagarna också (typiskt) meeen, aah jag måste ju tjäna lite pengar.. fredag - fredag det är sådär lagomt roligt att jobba så.. meen det går bra! =) iaf när man väl är inne i det!

nääe, nu ska jag kanske lägga mig en stund till.. är väldigt varmt på taket just nu! =)

tja tja!

Ingen idé med ångest.. =P

HAHAHA, nääe man ska väl inte ångra saker man gör, då blir man väl bara galen.. (mer än vanligt alltså) Meeen, aah jag gör en del "dumma" grejer på fyllan alltså.. men men.. sånt som händer! =)

var ju ute åh tälta i helgen.. mycket trevligt.. =) Kanon väder större delen av helgen..  åh en massa drickande..

badade för första gången i sommar.. =P kallt som faan men faktiskt riktigt skönt! =)

tillbaka på jobbet idag.. lite av ett kaos var det väl.. hur mycket folk som helst.. helt galet! heeeela dan dessutom.. det lugnade liksom aldrig ner sig nån gång.. =) men men.. ledig imorrn.. så blir en lagom start på veckan för att sen bli hur mycket som helst.. fre-fre jobbar jag.. =)

nääe, nu slagga i soffan! =)

Tjaarå!

Hemma.. =P

Jaa, egentligen bara hem åh vänder.. nyss hemkommer från Huvudstaden... haft det väldigt bra.. (trots att jag var väldigt grinig igår, fick ingen mat på typ 7 timmar =P) kan inte direkt klaga på vädret.. knappt regnat nåt.. (förutom när vi skulle hem då) fick dock inte lika fina platser på allsången, men vem hade förväntat sig det.. vi gick när det var en 15 kvar.. =P grymt mycket folk åh dåliga artister.. så vi pallra oss hemåt! =) Meeen fick mycket  fina bilder på björnarna på Skansen iaf.. jag ska visa er nån dag.. så grymt grymt söta var ungarna!!

dag 2, grönan, jag åh brorsan fick åka berg åh dalbanan den här gången! =) weeeei! Fast Extreme var ju typ tusen ggr roligare i och för sig.. därför vi åkte den 2 ggr! =P Haha, åh mamma åh Bitte tyckte jag skulle ragga på killen som jobbade i baren.. åh jag måste faktiskt hålla med dom, han var riktigt fin.. meen jag var nog för nykter för det! =) Sen ska jag ju tydligen träffa en mörk kille..(han i baren var blondare än mig!)  vad nu en mörk kille innebär!? =P Mörkhårig, mörkhyad eller har han en mörk personlighet?? jag vet inte.. =) Jag lär väl märka kanske så småningom..

idag har vi bara tagit det lugnt, strosat i Gamla Stan, kollat på alla fina hus, åh alla mysiga gränder.. =) sen köpte jag ett par jätte fina skor!! Sååå nöjd med dom.. =)

Var förresten en jätte söt kille på bussen, såg han när han klev på.. sen när vi klev av så var han där igen.. det kändes nästan som han följde efter mig sen.. men tråkigt nog så försvann han nån gång vid södra järnvägsgatan.. (jag tog en promenad hem, jag har ju inte gjort annat i sthlm så kunde lika gärna fortsätta nu).. men men, om ödet vill så kanske vi träffas igen! =)

såg förresten Tobbe i sthlm också, vågade inte säga hej efter det som hände senast.. men skickade ett sms åh då visade det sig att han inte var arg på mig.. men men, det kunde ju inte jag veta.. =) han skulle dock till Finland då, så vi kunde inte träffas åh snacka om allt.. åh ingenting som vi alltid gör! =)

Nääe, nu ska jag lägga mig i soffan, åh fundera på vad jag ska ta med mig till granön imorrn.. kläder, badkläder... sprit! =P aaah, det löser sig.. ska bli skönt åh bara vara med alla man tycker om i helgen iaf.. =) Hanna åh Madde det är mina sötisar det.. sen är det i och för sig en massa andra människor också.. men dom är ju bara en bonus! ;)

Natti Natti dårå! =)

Borta med vinden..

Joo, kommer ju inte vara hemma på hela veckan  i princip.. åker imorrn bitti, kommer hem torsdag.. på fredag åker jag ut till Granön med gänget.. =) Grym avslutning på semestern.. =P

Varit på stan och Birsta idag med brorsan åh mammi.. =)  trevligt trevligt.. trots det fina vädret.. hade inte haft nåt emot en strand  idag.. men det kommer väl! =P

Diskat åh dammsugit åh så.. så det är fint när jag kommer hem.. inge skoj åh komma hem till massa disk! =)

BTW jag hatar inte.. bara jävligt arg åh less ibland.. som sagt.. inget vet vad jag tänker åh känner egentligen..

såå godnatt, så höres vi! ;)

Äntligen!!

Jaaa.. jag har numera en lampa i hallen.. och en spegel.... det ni!  ;)

Gone from reality..

Jaaa.. har varit ute i Njurunda sen i söndags, åh varit så grymt skönt åh inte tänka på nåt överhuvudtaget.. ingen dator ingenting.. bara mamma som bjuder en på mat! =) Jag har verkligen världens mest underbara mamma..

Har jag förresten berättat det?? Några ungjävlar var ju på hennes bil i vintras, men då hade hon den inte låst.. så hon polisanmälde det aldrig.. Så hon köpte en "ny" bil... tror ni inte dom var på den också.. den här gången var bilen låst, så hon anmälde det.. men nu fick hon inte ut nåt på försäkringen eftersom hon bara hade trafikförsäkring på den "nya".. Meen, som tur var så kunde ingemar fixa det.. =) Så nu kan hon använda den igen, men jag förstår inte riktigt, det står flera bilar bredvid, varför är dom på hennes varje gång??  Jag hoppas den får vara ifred nu då..

Har förresten köpt en spegel nu.. ;) så nu har jag nåt att titta i när jag gjort mig iordning åh inte bara badrumsspegeln.. Har köpt en lampa till hallen också.. men brorsan ska få komma åh sätta upp den åt mig.. måste ju kopplas åh grejas åh ha sig! =)

Jo, jag måste fixa rosten på bilen.. =( usch, kommer gå så jävla mycket pengar.. bakluckan åh runt båda bakhjulen.. Varför ska jag ha sån himla otur med sånt varenda gång för?? Ahja, det löser sig...

Längtar till tisdag, sthlm igen! =) Allsången åh Grönan, åh den här gången ska jag åka berg åh dalbana!!! =)=)=)

Nääe, fortsätta kolla på tv kanske.. =)

Bye bye!

Så var den veckan över.. =P

HAHAHAHA, det har varit en hård vecka, shit, varit full i 4 dagar åh det känns nu kan jag säga.. men var "hyfsat lugn" i 3 dagar, men i fredags.. shit.. då var jag riktigt packad! =) Har tydligen gjort en hel del saker som jag inte kommer ihåg.. men skit samma! =P Sånt som händer.. =) Alla verkar bara skratta åt det iaf..

Annars så blir jag galen på killar.. vad vill dom egentligen?? Skit samma.. det är hans förlust, han hade chansen men tog den inte.. för han verkade ju trevlig iaf.. men uppenbarligen inte! =P

Nääe, nu ska jag göra mig iordning åh åka ut till Njurunda.. hälsa på min käre far åh mamsen! =)

Såå, hej så länge!

Semester + Gatufest..

yes, äntligen.. så grymt skönt med semester.. åh det börjar med att dricka sig full i 4 dagar.. =) det är kanske det jag behöver.. bara vara åh inte tänka på allt annat.. kanske hångla upp nån snygging i nåt tält.. =P HAHA vem vet.. =) Det märks väl.. Shit vad mycket dumt jag gjort under gatufesterna tidigare år.. Ska försöka åh inte ställa till det allt för mycket.. orkar inte gå igenom det en gång till! =P

Skönt åh komma ifrån jobbet också, håller på  åh bli galen på alla sommarjobbare.. speciellt en som ställer så dumma frågor så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. visst det är klart att dom inte kan allt.. men lite kan man väl tänka själv också? =) eller??

Jag ville bara springa därifrån i fredags när hon behövde hjälp med en kund, jag har inget emot att hjälpa till, men helst hade jag sluppit den kunden.. Var nämligen Sarah.. Åh Johan var ju där förstås.. tycks aldrig slippa honom känns det som.. Jag får väl vara tacksam att dom valde Nathalies kassa åh inte min.. men det hjälpte ju föga när hon ändå behövde mig.. Verkar som jag inte ens får jobba ifred.. Men Johan verkar ju njuta av att jävlas med mig så.. Han valde Sarah, fine.. men skulle gärna uppskatta om han kunde låta bli att skylta med det överallt, typ på krogen när jag är där eller överallt annars! Men det är väl för mycket begärt kanske.. Fast Johan har ju alltid satt Sarah känslor först, även när han var med mig, så vad hade jag förväntat mig?! Han är en stor jävla skitstövel!

Nääe, nu ska jag prata lite med Danne, sen ska jag nog sova... =)

Natti natti, vi ses i vimlet på gatufesten... (Alla utom Johan då alltså..)