Usch, usch, usch..

Hade en sån bra dag idag åh så kommer min faster åh förstör allt.. :'(

Började dagen med att jobba extra till 11, sen åkte jag ut till pappa åh har varit där hela dagen, varit ute med Molle åh så.. jätte mysigt, grillat åh grejat... =)

Men så ringde ju Eva först till pappa åh började babbla om att det här var sista gången hon skulle sätta blommor på farmor och farfars gravar, hon hade tagit hand om dom varenda år, åh pappa hade aldrig gett henne nåt för det.. Åh nu ville hon att pappa skulle ta hand om dom, men hur lätt är det när gravarna är i Harmånger, han har inte direkt vägarna förbi där varje vecka längre, han åker inte ens dit ner 1 gång i månaden nu för tiden.. Meen aah jag orkade inte bry mig om vad dom babblade om..

men sen så ringde hon ju mig förstås åh börja anklaga mig för att jag inte bryr mig, åh att jag inte har ringt åh hälsat på och sådär.. Visst jag har inte varit åh hälsat på henne, men jag tror alla vet hur mycket jag har jobbat det senaste året, jag är ju knappt ledig 2 dagar i rad, åh när man väl är ledig så har jag ju oftast nånting planerat, då är inte min första tanke att hälsa på min faster som jag har träffat 1 gång sen studenten, åh hon har ringt kanske 4 ggr sen dess.. Jag har dåligt samvete för det, åh jag har tänkt flera ggr att jag ska åka ner, men det har alltid kommit nåt i vägen.. Jag menar jag har ju inte ens varit åh hälsat på syrran, tror jag har varit hos syrran 3-4 ggr sen hon flyttade till hudik åh det är några år sedan nu... Men jag har alltid varit dålig på att höra av mig till folk åh så.. men det blir inte bättre av att jag får skit för det, det gör ju inte direkt att jag vill åka dit..

Sen handlar det ju förstås alltid om pengar, åh hon sa att jag skulle säga till pappa att hon sätter blommor i helgen, sen är det upp till oss, annars säger hon upp gravarna.. men kan säga så här, varken pappa eller jag är eller har nånsin varit intresserade av blommor åh sånt, åh det är faktiskt så att vi inte direkt har vägarna förbi Harmånger, tyvärr.. Jag blir så arg åh ledsen, varför ska det alltid handla om pengar när det gäller min faster åh pappa?? jag verkar vara den enda i den här familjen som inte bryr mig ett dugg om pengar, dom är bra åh ha, men inte mer med det..

äh skit samma, nu ska jag gå åh fortsätta gråta ut i soffan.. skulle egentligen ha sovit hos pappa men är inte direkt på humör nu, åh börjar känna av allergin också.. =/ tråkigt nog..

hej då!

Sthlm uppskjutet.. =P

hah, jaa Hanna den jäkeln hade ju tagit på sig att jobba den helgen vi tänkte åka, så nu har vi skjutit upp det 2 veckor till, som det ser ut nu så åker vi ner nationaldagen! =) hoppas det blir bra nu då, åh att alla är lediga.. Ska bli så grymt jäkla kul, shoppa loss ordentligt åh festa som bara den! =)

hade skrivit massa mer i min förra blogg men det försvann på nåt konstigt sätt, åh nu kommer jag inte ihåg vad jag skrev, men iaf.. det var säkert nå intressant! =P

Var iaf ut i fredags, med Hanna åh Madde, vilka annars?! =P Var på Primero, som ska vara ett ställe för lite äldre folk (alltså typ runt 30 kanske) men jag tyckte det bara var småfolk där, så Hanna åh jag gick vidare till Oleary's där var det mer folk i vår ålder där, Hanna träffade massa från sitt jobb.. åh jag försökte undvika Johan.. jag tycker jag lyckades riktigt bra, slapp ju prata med han iaf.. Sen satt jag åh spana in nå grabbar som satt vi vårat bord, men jag var för nykter för åh göra nåt.. =P HAHA! jag skulle ju upp åh jobba så jag tog det lite lugnt jag.. =) Skulle ju börja kl 11 i minihuset, så det var bäst jag var pigg tänkte jag.. =P med alla ungar..

Men vilket fall som helst, så måste jag till jobbet nu! =)

Sååå.. tjaarå!

Fick förresten reklam nu, han som delade ut det var riktigt söt! =P

Going to sthlm! =P

Yeees.. =) Ska dit om några veckor, eller rättare sagt ungefär 1 månad.. den 23 maj funderar vi på! =) Jag, Hanna åh Madde! Ska bli sååå kul, festa järnet och shoppa loss! =)=)

glömde..

Haha, minnet på topp.. Emma du är sååå välkommen! =) Åh alla andra också för den delen! =)

Trötter..

Jaa, vet inte vad det är med mig, men är så grymt trött nuförtiden.. skulle kolla på film igår (med mig själv för övrigt syrran!) =P men efter 30 min sov jag, sen vaknade jag när filmen hade börjat om igen.. slocknar totalt i min soffa.. kan bero på att den är så grymt skön! =) Åh var grymt trött imorse också, sen blir det ju inte bättre av att pappa skickar sms klockan 7 på morron, åh frågar om jag sovit bra.. Jag sov bra, tills han skicka sms.. åh sen började han ringa åh så också.. då blev jag bara ännu mer grinig! men men.. nu har jag vaknat till, ska väl snart fixa till lite lunch (fast jag åt nyss frukost) måste ju äta innan jag åker till jobbet.. jobbar 15-21 idag.. konstigt pass.. det blir liksom som så att jag inte gör nåt innan åh sen ikväll lär jag väl vara tröttare än tröttast! =P

Men har faktiskt blivit matlagning nästan varje dag sen jag flyttat, sen är väl variationen inte den bästa, men bättre det än att jag äter frys maten på jobbet! =P Åh städat nästan varje dag! det ni! =) HAHA!

jaa hade ju lovat att berätta om mitt partajande, har blivit en heeel del sen jag flytta.. Personalfest! Som för övrigt var hur skoj som helst.. men jag tror inte jag kan ha tråkigt med mina underbara arbetskamrater! =) Åh gratis dricka säger jag ju inte nej till... så det blev en rätt billig kväll det där! =)


                   


Sen efter det så var det ju förfest hos Backman med Petra åh gänget... var en lyckad kväll fram tills det att jag fick för mig att gå hem åh började skriva massa dumma sms, förlåt mig Petra, men du ska veta att det inte var så som det lät som jag menade.. jag ska förklara mig ordentligt nästa gång vi ses! =)

              


Åh så var det ju förstås i lördags då, när gullungarna Hanna åh Madde var här hos mig på förfest! =) shit va kul vi hade, åh shit vad vi drack, min sprit tog slut! =P Meeen, det var det värt! Haha, även att jag stod på scenen på Mercat Cross (stavas det så?) åh sjöng i en jävla  mikrofon inför en massa människor! Vi får skylla på Hanna för hon tvingade mig.. ;)

         



Ahh, det var det det.. =P måste hoppa in i duschen åh sen fixa lunch! =)

Tjaaarå!

Donat på..

jaa, diskat, städat lite.. varit ute åh gott i 1½ timme.. =) Åh nyss käkat lunch! =P måste ju passa på i det grymt fina vädret att vara ute åh så.. såå ska ta åh hoppa in i duschen åh ta en promenad ner på stan åh titta på lite folk! =) ta en mjukglass kanske.. första för året! ;)

Sen är det fotboll ikväll, får väl se om jag går dit själv eller om jag får med mig Ernst, svårt åh veta när hon inte svarar! =P Men men, det spelar ingen roll! =)

Nichlas var här igår, vi skulle spela Guitar Hero, men vi kollade bara på tv, åh snackade en massa skit! =) Träffade han i tisdas också, då var vi på promenad.. Satte förresten upp alla tavlor då också, mamma åh brorsorna var här då på kvällen! =) det blev så bra så!

kanske ska ta åh knäppa lite kort så ni får se.. undra vad jag har gjort av kabeln till datorn då! =P

                   

Berättar lite mer om mitt partajande den senaste tiden en annan dag! =)

See Ya!

tidsoptimist? - Javisst!

haha, inte hann jag shoppa nåt idag.. =P var ju knappt på jobbet i tid, tänkte jag skulle hinna med mycket mer än vad jag gjorde, men fixade käk iaf! =) viktigaste det.. gardinerna får vänta! ;)

Gjort tacos ikväll, hur gott som helst, åh så har jag lunch till imorrn! =) skönt det.. åh i längden kommer det bli mycket billigare än att handla på jobbet varje dag.. har till åh med köpt mat så det räcker för hela veckan, vilket är skönt! Tror det blir fiskpinnar imorrn, blev så grymt sugen på det igår.. tror inte jag har ätit det, sen nån gång när man gick i skolan! =) så det blir gott, fiskpinnar, potatis, morötter åh remoluadsås! =) MUMS!!

annars så tycker jag det är grymt skönt åh ha flyttat åh få vara ensam.. det här är en ensamhet på ett helt annat sätt, en ensamhet som jag verkligen njuter av! få göra precis det jag vill, när jag vill, hur jag vill! ingen som tjatar på en,  ingen som gnäller.. ingen hund som jag måste gå ut med.. utan nu kan jag åka hem till pappa åh göra det när jag känner för det, istället för att vara tvungen.. åh det är sån grymt stor skillnad! =)

nu fick jag sms, ska vi gissa på att det är pappa?? haha, för en gångs skull så var det inte pappa, annars har han skickat sms eller ringt nonstop sen jag flyttade.. en massa mail har jag fått också, men dom har jag ju inte kunnat läsa eftersom jag inte fick internet förrän igår! =)  Var förresten Niche om det var nån som undrade vem sms:et var ifrån! =)

sms igen, haha, den här gången var det från pappa.. =P "Gonatt" stod det.. =) han har ännu inte lärt sig det här med punkter, utropstecken eller frågetecken.. =) men, det kommer väl kanske det också!

nääe, undra om det var nå mer jag tänkte på.. tror inte det! =P

Bilder kommer så småningom! =)

Byye!

Diska.. shoppa lite kanske.. =)

jaa, har precis diskat klart, går bra om man diskar varje dag, då blir det inte så mycket! =) nån kastrull åh en stekpanna, tallrik typ! =P

hade besök igår, Emelie åh Peter var bara in en sväng, men Sandra, Johan, Nicklas åh Sofia stannade en stund till, det var ju så kul åh spela guitar hero! =) trevligt med lite sällskap.. Ni är alla välkomna in! =)

Ska snart fixa käket för idag, sen åka in en sväng till Ikea tror jag, måste köpa gardiner, nån duk, åh så knivar märkte jag igår! =P haha.. svårt åh skära nåt utan riktiga knivar! =) men men, det löste sig iaf..

blir nog värre idag när jag ska göra sallad kom jag på nu! =P Hmm.. vad gör jag dårå?! ÄH! jag löser det! ;)

nääe, här kan jag inte sitta, fixa käk, sen dusch! =)

Byye!

I'm back!!

Jaaa, äntligen har jag fått internet! =) Jag har saknat det..

Jaa, just det ja.. för er som inte riktigt har koll, så har jag flyttat nu! =) sedan en vecka tillbaka är jag numera Sundsvallsbo, istället för Njurundabo! =) grymt skönt, älskar att få rå om mig själv,  åh bara göra precis sånt som jag vill!!!

ska väl lägga upp lite bilder från lägenheten här så småningom, måste bara städa lite först! =)

nääe, jag har besök, så måste vara lite social! ;)

Mer senare! =)