Smiling!

I got a smile on my face again and i'm loving it! <3

Mer behövs inte sägas! Mer än att det känns som om det blir en spännande höst! Åh det känns underbart! =)

Sooool!

Idag har jag njutit av solen hela dagen! helt underbart! Äntligen! =)

Annars myser jag mest med underbara vänner! Ni ska veta att jag uppskattar så att ni finns! Så skönt att veta att ni finns där och att jag alltid kan öppna upp mig för er! =) <3<3<3

Livet går ju som sagt vidare och det var ett tag sen jag kände mig så harmonisk och glad som jag gör just nu! Lugnet har lagt sig över mitt liv och det är så skönt..

Of to wooork!

Jaa snart dags att åka iväg till jobbet igen.. ovant att jobba kväll, har typ bara haft morgonskiften senaste tiden, men rätt skönt att bara kunna vara hemma innan man sticker iväg till jobbet!

Man kan ju nästan tro att det är höst ute fast det är mitten på augusti, helt värdelös sommar, fortfarande!

Meen nu längtar jag först till nästa vecka då jag åh mamsen ska gå och se Brolle på folketspark! Sen veckan efter blir det sthlm i några dagar, med Hanna och gänget! Ska se på Coldplay och bara mysa på! =)

nääe men snygga till sig och jobba lite till 22!

Puss på er!

-7 på 2...

Jaa kilona fortsätter försvinna på vågen! Och det är underbart skönt.. =) utan att anstränga mig har jag snart gått ner 7 kg på 2 månader.. och det bästa är att sockerberoendet är helt borta!

Inte sugen på godis eller dricka och vill jag unna mig det så känns det helt okej.. men dricker hellre vatten! =)

Jag funderar bara på vad som kommer hända med vikten när jag väl kommer igång och tränar också.. nu har jag ju hittills bara ändrat om och slutat äta massa skit! =) Meen fortsätter jag så här så kanske jag når min målvikt jag satte upp för snart 2 år sedan.. ;) 6 kg kvar.. =)

kram på er allihopa! Love ya!

Den som lever får se... ;)

haha, haft en mycket bra dag med min darling Sara, surrat, lunchat på birsta, shoppat handtag till köksluckor och sen målat köksluckor för fulla muggar! ;) klart man vill hålla henne sällskap i målandet.. mycket roligare när man är 2 ju! =)

Sen lite ispremiär, abstinensen börjar smyga sig på nu.. även om jag vill fortsätta njuta av sommaren så längtar jag till hockeyn! Men är i valet och kvalet om jag ska köpa säsongskort eller inte, eller jaa frågan är ju snarare om jag kommer ha råd eller inte!

Känns konstigt att jag inte kan göra allt jag planerat på grund av allt.. Men det ser lite ljusare ut nu iaf! =)

Huvudsaken jag mår bra och jag är sjukt lycklig just nu! =)